ASSALAMUALAIKUM

"Dan janganlah engkau memalingkan mukamu (kerana memandang rendah) kepada manusia, dan janganlah engkau berjalan di bumi dengan berlagak sombong; sesungguhnya Allah tidak suka kepada tiap-tiap orang yang sombong takbur, lagi membangga diri". (surah Luqman, ayat 18).

13 November 2012

Assalamualaikum. Dengan penuh rasa syukur kami Mohd Jafni b.Mahmood dan Nurulhuda bt. Iberahim, mewakili keluarga masing-masing ingin mengundang muslimin muslimat, saudara saudari, ke majlis kesyukuran perkahwinan kami sebagaimana berikut: [Majlis di pihak perempuan] Tarikh : 24 NOV 2012 bersamaan 10 MUHARRAM 1434 (sabtu) Tempat : Kampung Paser Puteh, Kampung Gajah, Perak Jam : 12.00 tengahari - 6.00 petang Peta Lokasi :
[Majlis di pihak lelaki] Tarikh : Bulan Febuari InsyaAllah. Semoga dengan kehadiran dan doa restu saudara saudari menambahkan keberkatan majlis ini. Bismillahirahmanirrahim. Ya Allah, Kami memohon kepadaMu agar majlis perkahwinan ini diberkati olehMu, Kurniakanlah kepada si suami ibarat keteguhan cinta Saidina Ali kepada Fatimah, manakala kepada si isteri kehebatan kasih Saidatina Fatimah kpd Ali. Dan dengan ikatan ini tingkatkan lah keimanan kami dan berikan kebahagiaan kepada kami di dunia dan akhirat. Amin ya Allah.

0 comments: